Navigation Menu+

Hier worden we toch moe van…

Posted on apr 6, 2015 by in Video's

Koelkast Vlog

Het internet. Een plek waar iedereen tegenwoordig al zijn bagger kan delen met de rest van de wereld. De laatste tijd valt het mij op dat Youtube helemaal vol staat met video’s waarin vervelende vrouwen laten zien hoe zij overgeorganiseerd te werk gaan tijdens het opruimen van kledingkasten, het doen van boodschappen, schoonmaken in huis, het organiseren van de make-up spulletjes en vele andere activiteiten waarbij wij mannen er nooit aan zouden denken om dit te filmen en te delen op de interwebs. Natuurlijk is het fijn dat vrouwen dit werk allemaal uitvoeren. Maar alsjeblieft, val ons hier niet mee lastig!

Graag deel ik mijn ergernis met jullie mensen door middel van onderstaande video. Ik wens u allen veel kijkplezier! *kuch* *kuch* #sarcasme